dissabte, 9 de març del 2013

Aconseguim tornar al projecte del 2006 de remodelació de les vies del tren

L'Ajuntament va convocar ahir una reunió amb la Comissió de les Vies del Tren, tècnics i regidor del Districte, en la qual ens van comunicar que, innesperadament, reculen i tornen a posar en marxar el projecte inicial de remodelació'Antoni Capmany del 2006, que va ser consensuat per tots. Ens van dir que van considerar les al·legacions suficientment importants com per tenir-les en compte.
Tot i això ens sorprenem del canvi de parer després de la determinació mostrada pel nou equip municipal i la pressió que havien fet per aprovar el seu projecte. Sigui quin sigui el motiu està clar que el moviment veïnal és una eina important de transformació i continuïtat dels interessos de tots i totes.

Això no treu que la Manifestació convocada pel proper dia 19 de Març per els dos altres motius (Tancament de Carreras Candi i la remodelació de Juan de Sada) continua endavant. A més, encara tenim molt a dir en la urbanització de la part de dalt de les vies del tren. Ens els propers dies penjarem la convocatòria!!

Gràcies a tots i totes per el suport!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada