dijous, 18 d’abril del 2013

Resum de l'assemblea d'ahir: Vies del tren i urbanització d'Antoni Capmany

El dimarts uns 80 veïns es van reunir al local de l'AV per parlar i preguntar sobre el projecte de remodelació del carrer Antoni Capmany. L'arquitecte Antoni Castaño va fer una explicació sobre el projecte i després van haver-hi una veintena d'intervencions dels veïns. Com a resum podem concloure que:

- Es va explicar que aliden l'acord de reconduir el projecte al consensuat del 2006 i que es continui treballant en aquesta línia.
- Crítica de la situació que s'havia creat i la pèrdua de temps que ha provocat.
- Desconfiança general del calendari quan la comissió va explicar que les obres començarien a finals d'octubre d'aquest any.
- Es van plantejar problemes i demanen solucions per punts del barri que no entren en aquesta fase (encara que siguin provisionals) i que estan totalment degradats: com la banda mar del calaix i els entorns de l'Escola Cavall Bernat.

Al local quedaran penjats els plafons informatius que ens ha enviat l'Ajuntament amb el pla de remodelació. També es veuen reconstruccions de com quedarà Antoni Capmany.

L'Ajuntament ens va enviar algunes d'aquestes reconstruccions el dimarts a última hora i per tant no es van mostrar a l'Assemblea. A continuació les teniu en imatges.

Antoni Capmany amb Riera de Tena






dimarts, 9 d’abril del 2013

Carreras Candi: 3 mesos per decidir!!

L'Ajuntament s'ha donat tres mesos per decidir què fer amb el CAP. Per ara no tanquen i al llarg d'aquests mesos decidiran quina solucions es poden realizar. El dia 19 d'abril l'AV té una reunió amb el Sr. Altimiras, Director del Consorci Sanitari de Barcelona, on presentarem diferents propostes i alternatives al CAP actual.

És evident que la pressió veïnal ha estat i serà clau per decidir el futur del nostre CAP.

Us anirem informant de com evoluciona el tema i quines seran les accions que en farem fins al juny!!!